Ympäristö

Nano1 helpottaa arkeasi vähentämällä pesuaineiden ja muiden kemikaalien tarvetta. Kemikaaleja vähentämällä säästät sekä luontoa että huomattavan summan rahaa.

Jokainen meistä voi tehdä jotain terveen ja puhtaan luonnon hyväksi. Käytämme Suomessa erilaisia kemikaaleja kodin puhtaanapitoon yli 10 tuhatta tonnia vuosittain. Lisäksi tulevat tekstiilien pesuaineet sekä laitoksissa ja teollisuudessa käytettävät puhdistusaineet.

Nano1-sarjan tuotteilla kemikaalien käyttöä voidaan vähentää huomattavasti. Luonnon lisäksi siitä hyötyvät myös henkilöt, joille pesuaineet ovat ärsyttäviä tai haitallisia.

Nano1-tuotteet eivät sisällä myrkyllisiä aineita. Ne ovat puhtaita nanoteknologiaan perustuvia huipputuotteita liotettuina joko veteen tai alkoholiin (etanoli). Tuotteiden valmistuksessa ei tule päästöjä.

Nano1-tuotteiden asianmukaisessa käytössä ei ole mitään tunnettua ympäristö- tai terveyshaittaa. Käsittelyn yhteydessä liuotin (vesi tai etanoli) haihtuu, ja pinta karkaistuu erittäin kestäväksi. Valmiiksi kuivunut ja karkaistunut pinta on hyväksytty elintarvikkeille.

Mainostoimisto Kluu